Misiunea TERMOEXPRESS

La TERMOEXPRESS, ne propunem să aducem siguranță, confort și valoare în viațile oamenilor.


Suntem specializați în producerea și furnizarea de soluții performante, sustenabile și eficiente de tâmplărie termoizolantă. Fiecare produs este fabricat cu grijă și respect pentru mediul înconjurător.


Ne angajăm să fim alături de clienții noștri și să ne adaptăm nevoilor lor. Vă oferim flexibilitate și găsim mereu soluții inovatoare pentru servicii performante și calitative de tâmplărie din PVC, Aluminiu, lemn sau mix de profile.


Indiferent de proiectul dumneavoastră, fie că este rezidențial, comercial sau implică proiecte de patrimoniu, TERMOEXPRESS este alegerea perfectă pentru ferestre, uși și sisteme de umbrire personalizate și adaptate nevoilor tale, la preț de producător.


Echipa noastră profesionistă este pregătită să te consilieze și să te ghideze către soluția potrivită.

Calitate Certificată Internațional

Calitatea și durabilitatea soluțiilor noastre, serviciile oferite și parteneriatele durabile în timp cu cei mai buni furnizori la nivel mondial din domeniu, ne-au adus pe o poziție de top în industria tâmplăriei și construcțiilor.

Astăzi, produsele TERMOEXPRESS sunt prezente în țări precum România, Italia, Franța, Olanda, Belgia, Germania și Statele Unite ale Americii.

În cei 15 ani de activitate, am devenit un brand de încredere pentru constructorii și arhitecții din Europa.

Cifre importante

PESTEmp

produși și comercializați

PESTE

de proiecte finalizate

PESTE

de clienți mulțumiți


Ce oferim?

 • Calitate superioară certificată internațional

  Calitatea și durabilitatea produselor noastre, precum și serviciile pe care le oferim ne-au adus pe o poziție de top în industria tâmplăriei și construcțiilor, dar și parteneriatele durabile în timp cu cei mai buni din domeniu – Cortizo, Aluplast , Rehau, Reynaers etc.
 • Livrare din fabrică direct pe șantier

  Dispunem de flotă proprie care asigură o livrare eficientă și rapidă oriunde în Europa, direct pe șantier. Produsele sunt livrate în ambalaje sigure care protejează împotriva deteriorării în timpului transportului și manipulării.
 • Garanție extinsă


  Garantăm rezistenta profilelor, păstrarea geometriei și rigiditătii elementelor de tâmplărie fără deformări conform standardelor in vigoare, precum și păstrarea etanșeitatii geamului termoizolant.
 • Proiectare și producție personalizate

  Oferim proiectare parametrică in-house pentru proiecte noi și modernizări optimizate pentru clădirile existente. Căutăm mereu cele mai eficiente soluții pentru teme complexe, din dorința de a oferi clienților doar ce este mai bun.

Porte Royale

Din dorința de a crea uși care se deschid cu bucurie către cel mai prețios loc, casa, am creat Porte Royale, o gamă de uși versatile și complet personalizate.


Ușile rezidențiale Porte Royale pe care le producem au la bază sisteme certificate de ani întregi de cercetare, testare și dezvoltare. Aceste sisteme s-au dovedit a fi foarte versatile și fiabile în timp, ele fiind concepute inițial pentru spații comerciale și industriale. De aici și până la transformarea lor într-o variantă cu izolare termică și fonică optimă, nu a fost decât un pas.


Astfel, au fost produse unele dintre cele mai performante sisteme de uși de intrare, rezistente la trafic intens, cu un design minimalist și elegant, cu un excelent raport calitate-preț.