Garantia produsului:
PRODUS GARANȚIE
Piese de schimb 6 luni
Axe motorizate 2 ani
Mecanisme rulouri 2 ani
Motoare Somfy 5 ani
Automatizări rulouri Somfy 5 ani
BFT automatizare uși garaj 2 ani
Ferestre, uși și uși glisante 5 ani
Hardware geamuri 2 ani
Sticlă 5 ani
Garanția se limitează la înlocuirea piesei defecte. În funcție de produsul achiziționat, TermoExpress acordă garanția în conformitate cu prevederile legale privind vânzarea produselor și garanțiile asociate. La primirea mărfii, clientul este rugat să se asigure că produsele livrate sunt în concordanță calitativ și cantitativ cu așteptările sale. Potrivit legii, fiecare client poate, în caz de nerespectare, să ceară mai întâi repararea produsului sau să solicite înlocuirea produsului fără plată, cu excepția cazurilor în care măsura este imposibilă sau disproporționată. Înlocuirea produsului este posibilă în limita stocurilor disponibile. Dacă clientul a returnat un produs din cauza unor defecte de fabricație și vânzătorul nu are un produs de înlocuire adecvat, vânzătorul va rambursa clientului contravaloarea produsului. Clientul poate returna produsele achizitionate în următoarele situații:
  • Ambalajul prezintă deteriorări grave;
  • Produsele au fost livrate/facturate incorect;
  • Produsele au defecte de fabricație;
  • Produsele nu respectă conținutul menționat la momentul comenzii;
  • Produse prezintă defecte de calitate.
TermoExpress poate refuza produsele returnate de clienții săi dacă returul se încadrează în unul dintre următoarele cazuri, fără ca acesta din urmă să poată pretinde daune:
  • în cazul înlocuirii produsului achiziționat cu un alt produs;
  • dacă produsul returnat nu este în aceeași stare în care a fost livrat (de exemplu, în ambalajul original cu toate accesoriile, etichetele intacte și documentele însoțitoare).