Termeni și condiții

www.termoexpress.com este site-ul oficial al S.C. Termoexpress Trading S.R.L., cu sediul în județul Cluj, municipiul Floresti, sat. Luna de Sus, DN1-E60 Km 488 + 300, înscrisă în registrul comerțului sub nr. J12 / 961 / 28.02.2007, CUI RO 21226109, denumit în continuare „Termo Express”.

Acest site a fost conceput pentru a oferi informații despre acestea în mod gratuit tuturor celor interesați de marca și produsele TermoExpress.

Site-ul este operat și gestionat de TermoExpress. Pentru campaniile promovate de Termo Express, persoanele interesate sunt rugate să consulte regulamentul acestora. Accesul la acest site și utilizarea lui este autorizată doar in conformitate cu condițiile generale de mai jos, precum si cu prevederile legale aplicabile în domeniu.

Dacă nu sunteți de acord cu termenii de utilizare ai site-ului, care implică și prelucrarea datelor cu caracter personal de către TermoExpress, vă rugăm să nu utilizați acest site. Acceptarea termenilor și condițiilor se face la accesarea site-ului, odată selectată opțiunea „Am citit și acceptat termenii și condițiile”.

Definiții – Cuvintele menționate mai jos vor avea următoarele semnificații:

CAMPANIE – Acțiune care vizează expunerea în scop comercial a unui număr finit de produse cu stoc limitat și predefinit pentru o perioadă limitată definită de TermoExpress.

CLIENT – orice persoană fizică cu vârsta peste 18 ani sau persoană juridică care accesează site-ul www.termoexpress.com.

CUMPĂRĂTOR – Clientul care plasează o comandă.

ISTORIC CUMPĂRĂRI – reprezintă toate datele stocate în legătură cu achizițiile anterioare pe baza facturilor fiscale (de exemplu, valoarea achizițiilor, produse, ID magazin/ online, adresa magazinului, data, ora etc.)

NEWSLETTER – un mediu de informare periodic utilizat exclusiv electronic de către Vânzător pentru a oferi detalii despre Produsele și/sau promoțiile desfășurate într-o anumită perioadă.

PAGINA PRODUS – o pagina dedicată produsului vândut, care afișeaza informații detaliate despre acesta. Informațiile sunt însoțite de imaginea produsului și pot indica numele și tipul produsului, prețul de vânzare, conținutul pachetului, sugestii de utilizare etc.

PRODUS – orice articol afișat pe site care este disponibil. În zona Site, produsele sunt grupate pe categorii și pot fi vizualizate în detaliu pe pagina produsului.

SITE – domeniul www.termoexpress.com și subdomeniile acestuia.

TERMO EXPRESS – S.C. Termoexpress Trading S.R.L., cu sediul social in judetul Cluj, municipiul Floresti, sat Luna de Sus, DN1-E60 Km 488 + 300, inregistrata in registrul comertului sub nr. J12 / 961 / 28.02.2007, CUI RO 21226109.